Hvem er din favoritt i sommerens fotball VM i Brasil?

images

Nå er det bare omtrent en måned igjen til verdens største sportsbegivenhet- VM i fotball- braker løs i Brasil! Mange vil si fotballen nå kommer «hjem» og på tross av utfordringer med byggetempo og demonstrasjoner er jeg sikker på at vi vil få et flott mesterskap! Som alltid er det delte-og sterke medlemmer om HVEM som vil bli dette mesterskapets vinner til slutt. Ikke overraskende holder mange Spania som favoritt-etter mange tiår med «mesterskapsvegring» løsnet det for Spania i EM 2008, og etter det har de vunnet både VM 2010 og EM 2012, men kan de klare 4 på rad? Brasil er kanskje den største favoritten ved siden av Spania- de har som alltid et lag spekket med fantastiske spillere, de spiller på hjemmebane-og de vant prøve VM ifjor på imponerende vis! Brasil er kanskje min personlige favoritt! Så har man Argentina-med spillere som Aguero og Messi på topp er det ingen tvil om kvaliteten, og Brasil er jo nesten hjemmebane for dem mtp klima, supportere osv kontra de sterke europeiske lagene…kan Messi løfte trofeet og for en gang og alle sette en strek over diskusjonen rundt hvem som er historiens beste fotballspiller?

Så har man selvsagt Tyskland-som ALDRI kan utelukkes når det er mesterskap, selv om de sjeldent har den mest spennende troppen. Når vi ser på de gode resultatene i Europa for de tyske lagene siste år, ser vi at det er vinnerkultur så det holder ihvertfall…. England er det vel bare de mest anglofile som tror på, men kanskje de overrasker?

En ting er sikkert-vi får noen fantastiske uker med fotball i sommer, og heldigvis går kampene stort sett på et tidspunkt som gjør at vi får sett dem også-selv om det kanskje blir litt sene kvelder….

Du finner kampoppsett for hele VM med TV kanal og kamptidspunkt her

Om Metallian

Jeg begynte med blogging i 2009, da med en enkel fotballblogg på et blogspot.com domene. Dette eskalerte ganske raskt til en ca 10 blogger på blogspot.com domener til jeg fant ut at skulle jeg ta bloggingen det nødvendige steget videre måtte jeg over på eget domene. Jeg har pr.d.d 5 blogger på egne domener, og bruker mye tid på bloggingen. Jeg har nå en anstendig ekstrainntekt på bloggingen, og selv om timebetalingen kanskje ikke er all verden har jeg mye moro underveis også. Mine viktigste sider er Fotballmoro, Matmoro og Manneblogg -alle disse oppdateres relativt jevnlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>