kolakaker

5 tips til deg med kakepanikk før jul!

Nå er det ikke mer enn 3 dager til jul, og noen begynner kanskje å få litt småpanikk mtp kakebaksten i år? De opprinnelige «7 slag» er sandkaker, sirupsnipper, berlinerkranser, goro, fattigmann, krumkaker og smultringer ifølge en undersøkelse i 1998 men dette er selvsagt ikke hugget i stein, selv om det er nok til å bringe de fleste i kne før jul… Er du allerede på etterskudd, en sort i boks, snart oppspist faktisk og veldig kort tid til jul? Fortvil ikke, her er noen gode råd!

1. Det er lov å kjøpe noen av kakene, Nesten alle faktisk.
2. Ingen spiser 7 sorter, så hvorfor ha dem? Konsentrer deg om noen få enkle som er gode til kaffe. Da klarer du deg.
3. Barn liker morsomme julekaker- lag noen enkle kakemenn og la dem slå seg løs med konditorfargen! Gøy underveis, og barna liker dem enda bedre etterpå!
4. Gamle folk liker søte kaker. Det gjør damer også. Og ganske mange menn. Lag noen søte og veldig enkle kolakaker (kola-svensk for karamell!!!) og du er sikret i nesten alle situasjoner!
5. Suppler med kjeks og konfekt/sjokolade.

Nå har du altså bakt litt, handlet endel og vips- 4-5 kakesorter, kjeks og sjokolade på bordet ved besøk i juletiden! Er ikke gjestene fornøyd med det, er det ikke verten det er noe galt med!

God Jul!

Om Metallian

Jeg begynte med blogging i 2009, da med en enkel fotballblogg på et blogspot.com domene. Dette eskalerte ganske raskt til en ca 10 blogger på blogspot.com domener til jeg fant ut at skulle jeg ta bloggingen det nødvendige steget videre måtte jeg over på eget domene. Jeg har pr.d.d 5 blogger på egne domener, og bruker mye tid på bloggingen. Jeg har nå en anstendig ekstrainntekt på bloggingen, og selv om timebetalingen kanskje ikke er all verden har jeg mye moro underveis også. Mine viktigste sider er Fotballmoro, Matmoro og Manneblogg -alle disse oppdateres relativt jevnlig.

En kommentar om “5 tips til deg med kakepanikk før jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>