Google-SEO

Hvor stor er SEO effekten av sosiale medier? Her er et eksperiment som synliggjør dette

Den etterhvert svært så erfarne forumbrukeren Metallian ønsker å vite hvor stor SEO effekt sosiale medier har. For å kartlegge dette har han satt igang et glimrende interaktivt prosjekt. Ok, så må vi være med å dra litt av lasset. Men artikkelen er god, og formålet enestående så jeg tror de aller fleste synes dette er et interessant prosjekt. Under ser dere utdrag av prosjektet.

[showmyads]

Jeg har en stund drevet og lest mye om dette med verdien av sosiale medier, særlig knyttet til SERP – altså plasseringen hos Google da i all hovedsak. Det er mye interessant å lese, men det er noe diffust – selv om «alle» er jo er enige at dette faktisk betyr noe.

Jeg vil derfor se om det er interesse her på BareBlogg for å hjelpe meg – og da Dere andre også – å se om man kan få konkretisert dette noe. Ideen er – jeg har en matblogg som de fleste vel vet – eller ser i signaturen. Jeg er glad i hamburgere, har flere hamburgeroppskrifter og rangerer bra på dette i SERP – med et unntak – en relativt fersk oppskriftelgburgere.

Jeg har derfor valgt dette innlegget som prøvekanin for prosjektet. Jeg presenterer tallene fra Google på dette innlegget for ståa idag – dersom dette får litt oppslutning vil jeg presentere tall videre fremover slik at vi vil få et visst inntrykk av effekten.

Dette tror jeg vil kunne hjelpe både meg og alle Dere andre når det gjelder hvor og hvordan vi skal legge inn tid og innsats vedrørende sosiale medier som en del av arbeidet med våre blogger og nettsteder.

[showmyads]

Følg med på hele prosessen her -> Forumprosjekt – verdien av sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>