UEFA

Fotballens vakreste eventyr starter opp igjen!

I dag 18.september starter Champions League 2012/2013 opp med første runde av gruppespillet – av mange kalt fotballens vakreste eventyr! De beste av de beste og de like under der igjen skal møtes til dyst gjentatte ganger utover høsten og vinteren, til vi står med en vinner i mai. Allerede første dagen får vi en virkelig godbit- regjerende ligamestre fra Spania og England, hhv Real Madrid og Manchester City møtes til storoppgjør i den spanske hovedstaden på ørverdige Santiago Bernabeu stadion.

Viasat satser på å tenne fotballinteressen litt ekstra dette året og sender derfor de to største oppgjørene denne uken på gratiskanalen Viasat4. Her er det bare å benke seg ned foran flatskjermen og kose seg med noen av de beste fotballspillerne verden kan by på- Aguero, Tevez, Ronaldo, Higuain og Casillas er bare noen av storhetene vi får se i aksjon ikveld!

Lagene spiller i det som har blitt kalt «dødens gruppe»- Gruppe D med Real Madrid, Manchester City, Ajax og de tyske mestrene Borussia Dortmund. En gruppe hvor alle kan ta poeng fra alle, ihvertfall på eget gress. Unødvendig å si at den som går seirende ut av denne gruppen automatisk bli en av favorittene til å vinne hele turneringen-selv om Barcelona som alltid er favoritt til å vinne alt de deltar i, med en Messi som setter rekord etter rekord for hver kamp han spiller for tiden.

Oversikt over alle gruppene i årets Champions League finner du på Fotballmoro.no

Om Metallian

Jeg begynte med blogging i 2009, da med en enkel fotballblogg på et blogspot.com domene. Dette eskalerte ganske raskt til en ca 10 blogger på blogspot.com domener til jeg fant ut at skulle jeg ta bloggingen det nødvendige steget videre måtte jeg over på eget domene. Jeg har pr.d.d 5 blogger på egne domener, og bruker mye tid på bloggingen. Jeg har nå en anstendig ekstrainntekt på bloggingen, og selv om timebetalingen kanskje ikke er all verden har jeg mye moro underveis også. Mine viktigste sider er Fotballmoro, Matmoro og Manneblogg -alle disse oppdateres relativt jevnlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>